اخبار حقوقی و قضائی

اسلحه همچنان عامل اصلی مرگ کودکان و نوجوانان در آمریکاست

بر اساس یک گزارش جدید از مرکز پژوهشی دانشگاه «جانز هاپکینز»، اپیدمی مرگ‌ومیر مرتبط با سلاح گرم در میان کودکان و نوجوانان آمریکایی، به ویژه در میان جوانان سیاه‌پوست، همچنان ادامه دارد.

این گزارش با عنوان «خشونت با اسلحه در ایالات متحده ۲۰۲۲: بررسی وضعیت کودکان و نوجوانان» آخرین داده‌های نهایی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها را تحلیل کرده و نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۲، تعداد ۴۸ هزار و ۲۰۴ نفر به دلیل تیراندازی در آمریکا جان خود را از دست داده‌اند؛ که این آمار دومین رکورد ثبت شده در این زمینه است.

این تعداد شامل ۲۷ هزار و ۳۲ مورد خودکشی است که بیشترین تعداد خودکشی با سلاح گرم در تاریخ این کشور به شمار می‌رود.

این گزارش تمرکز ویژه‌ای بر روی آمار مرگ‌ومیر ناشی از اسلحه در میان کودکان و نوجوانان بین یک تا ۱۷ ساله دارد. از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲، میزان مرگ‌ومیر ناشی از سلاح در این گروه سنی با افزایشی ۱۰۶ درصدی مواجه بوده و از سال ۲۰۲۰ تاکنون به عنوان عامل اصلی مرگ در این گروه شناخته می‌شود.

همچنین این گزارش به نابرابری‌های چشمگیر در مرگ‌ومیر ناشی از سلاح در میان کودکان و نوجوانان سیاه‌پوست اشاره دارد. در سال ۲۰۲۲، میزان مرگ‌ومیر ناشی از سلاح در این گروه سنی، ۱۸ برابر بیشتر از کودکان و نوجوانان سفیدپوست بوده است. همچنین از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲، قتل با اسلحه در میان کودکان و نوجوانان سیاه‌پوست ۵.۶ درصد افزایش یافته است.

یکی از نویسندگان اصلی این گزارش، «سیلویا ویارئال»، تاکید می‌کند که امیدواریم این یافته‌ها به سیاست‌گذاران کمک کند تا با نگاهی دقیق‌تر به این بحران، از طریق اجرای قوانین مبتنی بر شواهد، از دسترسی کودکان به اسلحه جلوگیری کنند.

با این حال، حامیان کنترل اسلحه در آمریکا امیدوار بودند که دولت فعلی بتواند قدم‌های مؤثری در جهت کاهش خشونت با اسلحه بردارد، اما این امیدها با گذر زمان و در دوران ریاست جمهوری جو بایدن به ناامیدی تبدیل شده است.

موضوع قوانین مرتبط با اسلحه در آمریکا همچنان بحثی سیاسی و جنجالی باقی مانده است. در حالی که دموکرات‌ها خواستار قوانین سخت‌گیرانه‌تر هستند، جمهوری‌خواهان مالکیت اسلحه را یک حق اساسی می‌دانند. این در حالی است که هر سال تعداد بیشتری از شهروندان به علت خشونت‌های مرتبط با سلاح، جان خود را از دست می‌دهند و امنیت در مناطق مختلف کشور کاهش می‌یابد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا