اخبار سیاست داخلی

نخبگان دانشگاهی؛ کلید توسعه پایدار کشور

نخبگان دانشگاهی؛ کلید توسعه پایدار کشور

مساعد مقام رهبری جوانان نخبه و دانشگاهی را به‌عنوان کلیدی برای تسریع توسعه کشور معرفی کرد و بر اهمیت آشنایی آن‌ها با ظرفیت‌های عظیم موجود در سرزمین تأکید کرد.

در مراسم افتتاحیه دومین دوره مسابقات ملی و مسئله‌محور بنیاد ملی نخبگان، مشاور مقام رهبری، بر این نکته تأکید کرد که حرکت از ایده‌محوری به مسئله‌محوری هدفی بزرگ است که می‌تواند منجر به فعال‌سازی ظرفیت‌های عظیم کشور و ارتقای قدرت علمی ایران در سطح جهانی شود.

وی در این گردهمایی علمی، راهبرد مقام رهبری را به‌طور مشخص توسعه علمی در کشور عنوان کرد و گفت: عمق این راهبرد در ایجاد نهضت علمی در حوزه‌های مختلف نهفته است و در صورتی که در عرصه علمی به سطح مطلوب نرسیم، متحمل آسیب‌های جدی خواهیم شد.

مخبر اضافه کرد: تهدیداتی که دشمن با آن‌ها مواجه است، تنها محدود به تعداد موشک‌ها نیست؛ بلکه علم و توانایی ما در تولیدات نظامی عامل اصلی نگرانی آن‌هاست.

این مقام مسئول در ادامه خاطرنشان کرد که حتی در شرایط تقابل با دشمنان، مقام رهبری از برگزاری جلسات با نخبگان غافل نشدند؛ این امر نشان‌دهنده اهمیت نخبگان علمی و دانشگاهی در تقویت اقتدار کشور و ایجاد بازدارندگی است.

مخبر همچنین با تقدیر از برگزارکنندگان این رویداد، اظهار داشت که باید به ساختار علمی کشور جهت‌دهی کنیم و نخبگان را با ظرفیت‌های عظیم کشور آشنا نماییم تا در مسیر توسعه حرکت کنند.

وی برگزاری چنین رویدادهایی را در تمام فصول ضروری دانست و گفت: باید از ظرفیت‌های خود به خوبی آگاه باشیم و به فعالیت مؤثر نخبگان به شدت نیاز داریم.

مخبر با اشاره به ظرفیت‌های توسعه کشور شامل نفت و گاز، دسترسی به دریا و معادن، گفت: ما در کشور با یک مثلث مواجه هستیم که یکی از اضلاع آن آسیب‌ها، ضلع دیگر ابزارهای حل مسأله و ضلع سوم ظرفیت‌ها است. بسیاری از این چالش‌ها می‌تواند با همکاری نخبگان و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها برطرف شود.

وی ادامه داد: نباید انتظار داشته باشیم که تمامی مشکلات تنها توسط دولت حل شود. امروز، پلتفرم‌ها و فضای دیجیتال به عرصه‌ای برای رشد استعدادهای جوانان تبدیل شده و ایده‌های هر یک از شما می‌تواند به یک ظرفیت بزرگ برای کشور تبدیل شود.

لازم به ذکر است که دومین دوره مسابقات ملی و مسئله‌محور بنیاد ملی نخبگان با عنوان «راهی شو» با حضور هزار جوان نخبه به‌صورت حضوری و ۱۱ هزار نفر به‌صورت آنلاین در محل پژوهشگاه نیرو آغاز به کار کرد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا